Varmtvannet i sameiet – OPPDATERT

Oppdatering 15.35, 9.desember
Den provisoriske løsningen er på plass og hele sameiet skal ha varmtvannet nå. Vi skal sende ut varsel når leverandør kommer tilbake for å skifte ut de nødvendige delene.

Oppdatering 11.10, 9.desember
Leverandøren skal montere en provisorisk løsning, mens de venter på delene som er bestilt fra utlandet. Hvis alt går etter planen, vil alle beboere få varmtvannet i løpet av ettermiddagen. Varmtvannet vil bli stengt i korte perioder mens arbeidet pågår.

Oppdatering kl.16.10, 6.desember
Beklagelig har leverandøren ikke greid å anskaffe delen for å utbedre skaden på røret som fører varmtvannet ned til Linderudsletta 15-19 og Sletteløkka 21-23. Ifølge leverandørene, Brødrene Dahl og Heidenreich, som leverer VVS deler er disse delene gamle og gått ut av produksjon. Leverandøren skal undersøke mulighet med å sveising og prøve å levere en tilpasset løsning til problemet.
Vi beklager på det sterkeste utfordring dette har skapt for våre beboere.

Oppdatering kl.09.20, 6.desember
Det er fortsatt utfordring med varmtvann i enkelte blokker. Røret mellom Sletteløkka 12 og 14 skal graves opp igjen. Det ser ut som kobling som gir varmtvannet til Linderudsletta 15-19 og Sletteløkka 21 og 23 har gått i stykker. For å bytte ut den vil man være nødt til å stenge av varmtvannet igjen.

Oppdatering kl.07.20, 6.desember
Varmtvannet har ikke stabilisert seg i sameiet for alle blokkene. Linderudsletta 15-19 samt Sletteløkka 21-23 har ikke fått varmtvann enda. Vaktmesterne jobber med å kartlegge problemet og omfanget. Det er stor mistanke om vannoverslag i de blokkene og at det tar mye lengre tid før varmtvannet er tilbake igjen.

Oppdatering kl.17.05, 5.desember
Rørleggerne har utbedret feilen på røret fra sentralen i Sletteløkka 12. Varmtvannet skal være tilgjengelig for alle beboerne om en kort stund.

Oppdatering kl.15.30, 5.desember
Det er fortsatt utfordringer med varmtvannet. Rørkoplingen inn til Sletteløkka 14 har sprukket igjen. Rørleggerne er fortsatt her og holder på.

Oppdatering 17.30, 4.desember
Arbeidet med utskifting av varmtvannsrørene ble ikke ferdig idag. Dette medfører at beboerne som får varmtvann fra sentralen i Sletteløkka 12 (Sletteløkka 2-26, 21, 23 og Linderudsletta 7-19) ikke har varmtvann idag. Vi har fått forsikringer fra leverandøren at de vil være ferdig med jobben imorgen formiddag.

Det vil pågå arbeidet med utskifting av varmtvannsrørene mellom Sletteløkka 12 og 14. Varmtvannet blir slått av i perioder. Vi forventer normal drift mot ettermiddagen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.