Vedlikehold bunnlednig

Rehabiliteringsprosjektet nærmer seg slutten. I løpet av sensommeren og høsten vil de resterende oppgangene bli rehabilitert. Under ser dere fremdriftsplan for de berørte oppgangene. Det blir hengt opp informasjonsskriv på dørene med fremdriftsplan også.

Fremdriftsplan bunnledninger 2018

Under rehabiliteringsuken (rød) skal avløpet ikke benyttes. Vannet blir stengt hele døgnet, alle dager. Ved rens (grønn) kan avløpet benyttes, men vi vil oppfordre alle beboere å begrense bruk av vannet.

Det blir satt opp portable toaletter utenfor de berørte blokkene. Eldre og bevegelseshemmede kan få alternative toaletter i leiligheten sin. En dusjbrakke med 3 dusjer blir satt opp i snuplassen ved Linderudsletta 19 i hele rehabiliteringsperioden. Det vil ikke bli mulig å få hotell på sameiets regning.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.