Kollektivavtale internett

På sameiermøtet tidligere i år ble det vedtatt av beboere å signere en kollektivavtale for internett og ha tv som opsjon. Styret har etter en lang anbudsrunde valgt GET AS som leverandør av bredbånd i sameiet. GET vil levere bredbånd med hastighet 100/20 Mbits. Styret mener at dette vil være tilfredsstillende for de fleste. Det vil også være mulig å oppgradere hastigheten til rabaterte priser.

Fra og med uke 43, 23. oktober, vil BKT – Bredbånd og kabel TV-service begynne sitt arbeid inne i leiligheter på vegne av GET. BKT vil sende ut informasjon om når de ønsker tilgang i deres leilighet. Det er viktig at dere er hjemme og slipper inn BKT. De vil undersøke vegguttaket i leiligheten og oppgradere den, hvis det er nødvendig.

GET vil senere komme med prosedyre for innlevering av gammelt utstyr og utlevering av nytt. De vil også hjelpe dere i valg av tv-pakke for de som ønsker det.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.