Området/leiligheter

Omgivelser

Sletteløkka boligsameie med t-banen og Veitvetsenteret i forgrunnen.

Sletteløkka boligsameie med t-banen og Veitvetsenteret i forgrunnen.

Avkjøringen fra Trondheimsveien (Rv4) til Sletteløkka Boligsameie er ved Linderud. Sameiet ligger mellom Trondheimsveien og Krigsskolen på Linderud med Lillomarka like bak. Leilighetene har utsikt over Groruddalen mot Trosterud, og sørvestover mot sentum.

Vinter-stor

Lillomarka ligger bare noen minutter unna. Bildet er fra vinteren 2003/04.

Avstanden til nærmeste lysløype er mellom tre og ti minutter til fots, avhengig av hvor i sameiet du bor. Lillomarka har et småkupert terreng, og avhengig av dagsformen er både Linderudkollen, Lilloseter og Sinober innen grei rekkevidde. Mange setter pris på at Lillomarka er mindre trafikkert enn utfartsstedene lenger vest, så det er ikke så ofte man trenger gå i kø. Skiforeningen har mer informasjon om Marka.
På friluftsetatens nettsider finner man opplysninger om preparering av skiløypene i Lillomarka.

Forretninger og senteret

Linderud med sentrum og indre Oslofjord i bakgrunnen.

Linderud med sentrum og indre Oslofjord i bakgrunnen.

På nedsiden av Trondheimsveien ligger Veitvet med Veitvetsenteret. Senteret ble åpnet 13. november 1958, og ble betegnet som Norges første virkelige shoppingsenter. Et par-tre minutters gange fra sørenden av sameiet ligger Linderudsenteret med flere butikker for daglig handel. Senteret har gratis parkering med ca. 300 plasser ute og 200 i parkeringshus.

Offentlig transport

Veitvet T-bane med linje 5

Veitvet T-bane med linje 5

Vi har et meget godt kollektivtilbud som er levert igjennom ruter.no
Linderud T-bane, Veitvet T-bane og Rødtvedt T-bane ligger alle innenfor gå avstand fra Sletteløkka og Linderudsletta, fra de stoppene så kan du ta t-bane til sentrum på ca 15 min eller til en annen stasjon som korresponderer til ditt du ønsker.

Langs Trondheimsveien så er det flere busser som går, blant annet 31 bussen til Snarøya/Fornebu med hyppige avganger også igjennom natten.

Også langs Trondheimsveien vil du finne Flybussekspressen som tar deg direkte til Gardermoen på ca 40 min. Met info på flybussekspressen.no

Leilighetene

Sameiet har 554 leiligheter i 27 blokker. Leilighetenes størrelser fordeler seg som følger:

Antall rom Størrelse Antall leiligheter
1 37-50 m2 57
2 58-68 m2 211
3 70-85 m2 258
4 90-95 m2 28

De oppgitte arealene er basert på oppmåling som ble utført ved seksjonering av sameiet. Kriteriene takstmennene bruker ved oppmålinger har endret seg noe siden den gang, så de tallene man vil bruke i dag kan avvike noe.